Rød pil venstre

Danhostel Sport Vejen


 

Hostel i grønne omgivelser

Danhostel Sport Vejen er et hostel til dig som elsker at stå op til lyden af fuglekvidder og grønne omgivelser. På vores hostel har du specielle muligheder, som du ikke har ved at overnatte på de fleste traditionelle på hoteller, heriblandt vores Sportshotel (som for øvrigt også er et udemærket alternativ).

Og nej, det er ikke en stavefejl. Et hostel er et vandrehjem, og som regel et mere prisvenligt alternativ til et hotel, hvilket nok er den mest iøjenfaldende forskel. Vores hostel er placeret nær hyttebyen og campingpladsen, og en del af Vejen Idrætscenter. Her er gratis wifi og parkering i hele området.
 

Faciliteter hos Danhostel

Der er 16 værelser tilgængelige, hvor alle har boxmadresser, samt eget bad og toilet. Der er plads til at overnatte 6 personer på hvert værelse. Der er et fælleskøkken tilgængeligt med diverse køkkengrej, køleskabe og opvaskemaskine. Et stort fællesrum med TV her også, hvor der her er mulighed for lidt hyggetid med kammeraterne foran en god sportskamp.

Vaskemaskine og tørretumbler i idrætscentret kan også anvendes (mod betaling). Hytterne er placeret få meter fra Idrætscentret, så der er ikke lang vej.
 

Aktivt ophold

Fordelen ved overnatning på hostel hos Vejen Idrætscenter er naturligvis at der her er rig mulighed for at være fysisk aktiv, hvor vi byder på både indendørs- og udendørs faciliteter. For eksempel kan det være der er tale om en fodboldskole som overnatter på vores hostel, så er der store udendørs fodboldbaner med kunstgræs, såvel som traditionelt græs, og alternativt mindre indendørs baner.

Vi byder på en række faciliteter, som heriblandt omfatter til tennis, håndbold, spring, kamsport, atletik, badminton, mountainbike samt meget andet. Der er også mulighed for at benytte vores motionscenter og svømmehal. Efter en gang hård træning ville det ikke skade med en tur i spa- og dampbad.
 

Læs mere om ferier i Vejen på visitvejen.dk

Priser

Antal personer Priser
1 person Kr. 525.-
2 personer Kr. 625.-
3 personer Kr. 725.-
4 personer Kr. 825.-
5 personer Kr. 925.-
6 personer Kr. 1025.-

Priser inkl. linnedpakke og morgenmad. Morgenmadsbuffet er for alle på Sportshotel Vejen.

Ind- og udcheck

Indcheck sker i receptionen på Sportshotel Vejen, Jacob Gades Allé 1, 6600 Vejen.

Mandag – torsdag Kl. 15.00 – 21.00
Fredag – lørdag Kl. 15.00 – 19.00
Søndag Kl. 15.00

Ved senere indcheck kontakt receptionen på telefon 75 36 05 00 eller mail booking@vejenic.dk
Udcheck i receptionen på Sportshotel Vejen.

Nøglerne afleveres i receptionen senest kl. 10.00 på afrejsedagen.

I betaler for værelset ved ankomst eller aftal med receptionen, hvis sendes på faktura.

Faciliteter

Husk sportstasken
Det betyder meget for os at i også får et sjovt og aktivt ophold, med at stort udvalg af faciliteter. Vi tilbyder indendørs og udendørs aktiviteter lige fra badminton, tennis, mountainbike til fitness, yoga, svømning og meget andet. Efter en aktiv dag er der også mulighed for at tage en slapper i vores spa og dampbad.

Vi har også et træningscenter til rådighed, med fitness faciliteter, og holdtræning. Se hvad vi kan byde på af hold, og book en tid online via holdbooking

Få et overblik over hvad vi kan tilbyde af faciliteter

Sportspas

Fri adgang
Med sportspas får du og din familie adgang til ALLE vores aktiviteter en hel dag. I kan frit sætte jeres eget program sammen – for et par timer, halv dag eller hel dag. Alt efter hvad I har lyst til.

I kan vælge at være sammen om nogle ting, gå hver for sig til andre og dernæst mødes til frokost. I kan være ude, inde og I kan prøve nogle sportsgrene, som I ikke har prøvet før.

1 dag barn 0-14 år kr. 59.- 1 dag voksen kr. 99.-
1 uge barn 0-14 år kr. 99.- 1 uge voksen kr. 199.-

Har I ‘Be Happy Pass’ fra Legoland Billund Ressort? Så tilbyder vi Familie Sportspas til kun 199.- for 2 børn og 2 voksne.

Området

Se Vejen
Vejen-området byder på en række unikke kulturhistoriske oplevelser. Besøg bl.a. Museet på Sønderskov, der er indrettet i den fredede hovedbygning til herregården Sønderskov syd for Brørup. Bygningen er fra 1620, men har en historie helt tilbage til middelalderen.

Find inspiration til aktive feriedage og oplevelser ude og inde, såvel stille som action.

Læs mere om området på visitvejen.dk

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

KIG FORBI

  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
  • Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram