Familietelte

Lej et familietelt

Har I ikke selv campingudstyr, er der mulighed for at campere hos SportsCenter Danmark i vores familietelte. Vi udlejer store villatelte med fuld udstyr på vores campingplads, hvor hvert telt er indrettet til en familie på 4 personer med mulighed for en ekstra opredning på feltseng.

I teltet er der én stor sovekabine med en aftagelig skillevæg midt i. I den ene del af sovekabinen er der en dobbeltseng og i den anden del af sovekabinen er der to enkeltsenge. Sengene er med fast bund og 80 mm skummadras.

Teltet indeholder også et køkken, der har alt hvad der skal til for at tilberede feriemaden. Der er bestik m.v. samt køleskab. Og der er gryder, som I kan tage med til campingpladsens køkken. Teltet er tilmed forsynet med termotag og gardiner. Grunden er dækket af med presenning og gulvtæppe. Der er monteret lampe i køkken og opholdsrum. I det store opholdsrum er der stort bord og stole.

Aktivt ophold

Fordelen ved camping hos Vejen Idrætscenter er naturligvis, at der her er rig mulighed for at være fysisk aktiv, hvor vi byder på både indendørs- og udendørs faciliteter. Rækken af faciliteter omfatter heriblandt svømmehal og SPA, tennis, spring, kamsport, atletik, badminton, mountainbike samt meget andet, samt en række faciliteter for børnene.

Der er også mulighed for at benytte vores motionscenter, hvor der er mulighed for at tilmelde sig holdtræning gennem online booking. Efter en gang træning er det lækkert med en svømmetur i vores svømmehal, efterfulgt af en gang spa- og dampbad.

Pris: 500 kr. pr. døgn inkl. moms.
Medbring selv soveposer eller linned.
Se listen over udstyr


Sportspas

Fri adgang
Med et Sportspas får du og din familie adgang til alle vores aktiviteter i flere timer, for hele dagen, eller for hele ugen. Det er helt op til jer hvilke aktiviteter i vil prøve, og hvor længe. BE HAPPY PAS
Er du indehaver af et BE HAPPY PAS fra Legoland Billund Resort, tilbyder vi et Familie Sportspas til kun 199.- for 2 børn og 2 voksne.
Personer Varighed Pris
1 barn – 0-14 1 dag Kr. 59.-
1 voksen 1 dag Kr. 99.-
1 barn – 0-14 1 uge Kr. 99.-
1 voksen 1 uge Kr. 199.-
2 voksne
+ 2 børn
1 dag Kr. 199.-

VisitVejen App info
Du kan i AppStore og GooglePlay gratis hente VisitVejen App’en til din smartphone. Her kan du finde inspiration til aktiviteter, sjove oplevelser og spændende events og praktiske informationer om overnatningsmuligheder og spisesteder mens du er på farten. Læs mere på VisitVejen

VisitVejen logo

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

vejen idrætscenter, vic, VIC Non-Profit, logo

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
error

SportsCenter Danmark

  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
  • Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram