Rød pil venstre

Hytteby


 

Hytteby i grønne omgivelser

Vores Hytteby er en overnatningmulighed til dig som elsker at stå op til lyden af fuglekvidder, grønne omgivelser og et væld frisk luft direkte ned i lungerne. I vores hytter har du specielle muligheder, som du ikke har ved at overnatte ved traditionelt hotelophold, heriblandt vores Sportshotel (som for øvrigt også er et udemærket alternativ).

Hyttebyen er placeret nær Danhostel og campingpladsen, og en del af Vejen Idrætscenter. Hytterne er et mere prisvenligt alternativ til et hotelophold, men giver også andre fordele. Først og fremmest hvis der er tale om et en større forsamling, hvor der her er mere frit leje til at bevæge sig på, og giver nemmere tilgang til socialt samvær. Ideelt til større grupper, familier, og som træningslejre. Her er gratis wifi og parkering i hele området.
 

Familiehytter og transithytter

Der er 8 familiehytter tilgængelige ideelle til familier, hvor alle har et værelse med sengepladser inklusive linnedpakke, samt eget lille køkken, bad og toilet, og TV. Der er plads til at overnatte 7 til 8 personer i hver hytte. Derudover har disse hytter også terrasse og altan.

Her er også 3 transithytter, som er egnet til den hurtige overnatning til dem der er på farten, som eksempelvis hærvejsturister, cykelturister mm. Transithytten er mindre hytter med tekøkken, toilet og køjeseng. Her er plads til 2 personer og med mulighed for ekstra opredning. Her kan badefaciliteterne i Vejen Idrætscenter benyttes.

Vaskemaskine og tørretumbler i idrætscentret kan også anvendes (mod betaling). Hytterne er placeret få meter fra Idrætscentret, så der er ikke lang vej.
 

Aktivt ophold

Fordelen ved overnatning i hytter hos Vejen Idrætscenter er naturligvis at der her er rig mulighed for at være fysisk aktiv, hvor vi byder på både indendørs- og udendørs faciliteter. For eksempel kan det være der er tale om en fodboldskole som overnatter i hytterne, så er der store udendørs fodboldbaner med kunstgræs, såvel som traditionelt græs, og alternativt mindre indendørs baner.

Vi byder på en række faciliteter, som heriblandt omfatter til tennis, håndbold, spring, kamsport, atletik, badminton, mountainbike samt meget andet. Der er også mulighed for at benytte vores motionscenter og svømmehal. Efter en gang hård træning ville det ikke skade med en tur i spa- og dampbad.
 

Læs mere om ferier i Vejen på visitvejen.dk

Priser

Hytter Pris pr. nat
Familiehytte kr. 1025.-
Transithytte kr. 600.-

Priser inkl. linnedpakke og morgenmad.

Ind- og udcheck

Indcheck i receptionen på Sportshotel Vejen – Jacob Gades Allé 1, 6600 Vejen.

Mandag – torsdag Kl. 15.00 – 21.00
Fredag – lørdag Kl. 15.00 – 19.00
Søndag Kl. 15.00

Ved senere indcheck kontakt receptionen på telefon 75 36 05 00 – eller mail booking@vejenic.dk

Udcheck i receptionen på Sportshotel Vejen

Nøglerne afleveres i receptionen senest kl. 10.00 på afrejsedagen.

I betaler for hytten ved ankomst.

Faciliteter

Husk sportstasken
Det betyder meget for os at i også får et sjovt og aktivt ophold, med at stort udvalg af faciliteter. Vi tilbyder indendørs og udendørs aktiviteter lige fra badminton, tennis, mountainbike til fitness, yoga, svømning og meget andet. Efter en aktiv dag er der også mulighed for at tage en slapper i vores spa og dampbad.

Vi har også et træningscenter til rådighed, med fitness faciliteter, og holdtræning. Se hvad vi kan byde på af hold, og book en tid online via holdbooking

Få et overblik over hvad vi kan tilbyde af faciliteter

Sportspas

Fri adgang
Med sportspas får du og din familie adgang til ALLE vores aktiviteter en hel dag. I kan frit sætte jeres eget program sammen – for et par timer, halv dag eller hel dag. Alt efter hvad I har lyst til.

I kan vælge at være sammen om nogle ting, gå hver for sig til andre og dernæst mødes til frokost. I kan være ude, inde og I kan prøve nogle sportsgrene, som I ikke har prøvet før.

1 dag barn 0-14 år kr. 59.- 1 dag voksen kr. 99.-
1 uge barn 0-14 år kr. 99.- 1 uge voksen kr. 199.-

Har I ‘Be Happy Pass’ fra Legoland Billund Ressort? Så tilbyder vi Familie Sportspas til kun 199.- for 2 børn og 2 voksne.

Området

Se Vejen
Vejen-området byder på en række unikke kulturhistoriske oplevelser. Besøg bl.a. Museet på Sønderskov, der er indrettet i den fredede hovedbygning til herregården Sønderskov syd for Brørup. Bygningen er fra 1620, men har en historie helt tilbage til middelalderen.

Find inspiration til aktive feriedage og oplevelser ude og inde, såvel stille som action.

Læs mere om området på visitvejen.dk

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

KIG FORBI

  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
  • Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram