Rød pil venstre

Sportshotel Vejen


 

Hotel i sportsånd

Sportshotel Vejen er for jer der foretrækker at tilbringe natten i meget komfortable omgivelser, hvilket i sikkert fortjener efter en produktiv dag. Vores hotel er en del af Vejen Idrætscenter og ligger lige på den anden side af vejen til idrætscentret. Hotellet har en beliggenhed der også er med kort afstand til Vejen Industri såvel som Vejen Centrum.

Vi tilbyder et hotel for både erhvervsgæster og private gæster, hvilket betyder at hotellet ikke kun omfatter hotelværelser, men også faciliteter til aktiviteter som først og fremmest kan være en betydningsfuld del af selve opholdet. Heriblandt hotellets festsal, Troldesalen, samt mødelokalerne. På vores hotel indretter vi mødelokalerne samt festsalen alt efter hvilket event der er tale om.
 

Hotelophold med fordele

På hotellet er har vi en hel del funktionelle mødelokaler velegnet til kurser og foredrag, som alle har det nødvendige udstyr, og hvor teknisk hjælp er en del af pakken. Det samme gælder Troldesalen, der anvendes til større arrangementer som konferencer, teater, opvisninger, samt festlige begivenheder i det hele taget.

Vor hotel har en suite, 51 hotelværelser; enkelt-, dobbelt- og familieværelser med op til 4 personer. Alle værelser har badeværelse med bruser og toilet, TV og gratis wifi. På vores erhvervsgang findes 10 nyrenoverede værelser. Udenfor er ligeledes fri parkering, samt Tesla Universal ladestationer til elbiler.
 

Aktivt ophold

Ved siden af møderne, konferencerne og de festlige forestillinger, er der på vores hotel også aktiviteter til at hygge sig lidt med. Hotellet har heriblandt en Sportsbar hvor du kan slappe af med en drik, samt et par billiard borde og bordtennis så du kan udfordre kollegaerne.

Er du mere til en kop kaffe, har hotellet også en Kaffezone, hvor der er fri kaffe for hotellets gæster. Mens du får en kom kaffe og en snak, kan børnene underholde sig selv i hotellets legezone. Kunne du trænge til at røre dig lidt ligger idrætscentret jo også lige overfor vores hotel. I Vejen Idrætscenter tilbyder vi aktiviteter og faciliteter for alle – store som små.
 

Læs mere om ferier i Vejen på visitvejen.dk

Priser

Antal personer Pris pr. værelse
Enkeltværelse fra kr. 750.-
Dobbeltværelse fra kr. 825.-
Familieværelse (3 personer) fra kr. 925.-
Familieværelse (4 personer) fra kr. 1025.-
Suite (1-4 personer) fra kr. 1.225.-

Priser inkl. morgenmad og opredning.

Fakta

Sportshotel Vejen har en suite, 51 hotelværelser; enkelt-, dobbelt- og familieværelser med op til 4 personer. Alle værelser har badeværelse med bruser og toilet, TV og gratis wifi. På vores erhvervsgang findes 10 nyrenoverede værelser.

Her er også mødelokaler velegnet til kurser og foredrag, med det nødvendige udstyr, og hvor teknisk hjælp er en del af pakken. Det samme gælder hotellets festsal, Troldesalen, til større arrangementer som konferencer, teater, opvisninger, samt festlige begivenheder generelt.

Hotellet omfatter også en Sportsbar, samt et par billiard borde og bordtennis. Hertil er ligeledes fri parkering, samt Tesla Universal ladestationer til elbiler.

Faciliteter

Udnyt opholdet
Det betyder meget for os at i også får et sjovt og aktivt ophold, med at stort udvalg af faciliteter. Vi tilbyder indendørs og udendørs aktiviteter lige fra badminton, tennis, mountainbike til fitness, yoga, svømning og meget andet. Efter en aktiv dag er der også mulighed for at tage en slapper i vores spa og dampbad.

Vi har også et træningscenter til rådighed, med fitness faciliteter, og holdtræning. Se hvad vi kan byde på af hold, og book en tid online via holdbooking

Få et overblik over hvad vi kan tilbyde af faciliteter

Sportspas

Fri adgang
Med sportspas får du og din familie adgang til ALLE vores aktiviteter en hel dag. I kan frit sætte jeres eget program sammen – for et par timer, halv dag eller hel dag. Alt efter hvad I har lyst til.

I kan vælge at være sammen om nogle ting, gå hver for sig til andre og dernæst mødes til frokost. I kan være ude, inde og I kan prøve nogle sportsgrene, som I ikke har prøvet før.

1 dag barn 0-14 år kr. 59.- 1 dag voksen kr. 99.-
1 uge barn 0-14 år kr. 99.- 1 uge voksen kr. 199.-

Har I ‘Be Happy Pass’ fra Legoland Billund Ressort? Så tilbyder vi Familie Sportspas til kun 199.- for 2 børn og 2 voksne.

La Center Sport

Miniferie
Book jeres miniferie – La Center Sport, og glæd jer til at være sammen om masser af sport og aktivitet.

Tilbuddet inkluderer overnatning samt morgenbuffet og sportspas, som giver adgang til bl.a. svømmehal med spa-afdeling, springhal, motionscenter og holdtræning, badminton, squash, tennis, padeltennis og andre faciliteter!

Se hvad der er af muligheder med La Center Sport

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

KIG FORBI

  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
  • Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram