Rød pil venstre

Velvære

 

Fysisk og mental velvære

Hos Vejen Idrætscenter tilbyder vi events som giver dig velvære i særklasse, ikke bare for kroppen men også i sindet. Vores dygtige personale sørger for at du kommer til at føle dig godt tilpas i behagelige og bekvemme omgivelser. Velvære kan være vigtigt for dit helbred, giver en sjælden følelse af tilfredshed, og pakker alle dine problemer og bekymringer væk for en stund.

Med velvære får din mentale og psykiske tilstand får et skub i den rigtige retning, hvilket kan være nødvendigt for dig der bærer rundt med et tungt ansvar, og altid har noget at bekymre dig om. Efter en af vore behandlinger får du igen ekstra energi til at imødekomme dagens udfordringer.

 

Den rette behandling

Vi har et stort udvalg af behandlinger, afhænglig af hvad du kunne trænge til. Det kunne være du føler dig øm i kroppen som følge af en hård dag, så vil en gang massage og zoneterapi ikke komme i vejen. Er du gravid tilbyder vi også gravidmassage. Måske har du bare følelsesmæssige udfordringer i form af uro og angst, her kunne det gavne en omgang øre-akupunktur der påvirker dit nervesystem.

Hvis der er tale om specifikke ønsker til velvære som genoptræning efter en skade eller sygdom, tilbyder vi også fysioterapi. Lider du af søvnproblemer, stress eller andre former for psykisk uro, kunne det være en gang NADA-akupunktur ville hjælpe.

 

Professionel vejledning

Er du ikke helt sikker på hvilken form for velvære du har brug for, men du kan mærke at der er noget ekstra du har brug for, så kan vores professionelle vejledere, terapeuter og massører hjælpe dig med at opklare diagnosen med forståelig vejledning. Vi ved hvad vi har med at gøre, og er ligeledes uddannet indenfor faget.

Tøv ikke med at henvende dig til os. Vi har ikke bare behandlinger for den enkelte, men kører også løbende hold udarbejdet af professorer, heriblandt vores GLA:D træningshold med positiv tilbagemeldelse. Vi sørger for at forebygge dine skader, og behandler dig når skader er sket. Velvære kan være svaret for dig.

Massage

Afslapning på højt plan
Regelmæssig løbende massage øger kroppens fysik, helbred og forebygger skader. Hvad enten der er tale om trætte og ømme muskler, museskader, smerter i lænd og ryg, eller spændingshovedpine. Ændrer din krop sig radikalt i forbindelse med graviditet, kan den øgede vægt være hård for musklerne. Her kan vi fremme blodgennemstrømningen som giver mere afslappede muskler. Se hvad vi kan tilbyde dig af massage

Fysioterapi

Forebyggelse og genoptræning
Med fysioterapi kan forebygge skader eller sygdom, eller genoptræne kroppen hvis skaden er sket. Dette kan gøre med forskellige former for fysioterapi, hvad enten du har problemer med ryggen, fødder, ben og andre områder. Vi kan også optimere din konditionstræning med test målrettet din maxpuls, kindital, syregrænse eller andet. Vi undersøger og giver en diagnose på hvad du har brug for. Se hvad vi kan tilbyde dig af fysioterapi

Zoneterapi

Stimuler kroppen
Med zoneterapi bliver bestemte områder på kroppen funktionsmæssigt forbedret, ved hjælp af trykpåvirkninger. Kroppen stimuleres og energiblokeringer fjernes, immunforsvaret styrkes og affaldsstoffer drænes væk. Der er også mulighed for zoneterapi kombineret med massage. Se hvad vi kan tilbyde dig af zoneterapi

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

KIG FORBI

  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
  • Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram