Velvære

Kvinder får massage
 

Fysisk og mental velvære

Hos SportsCenter Danmark tilbyder vi events som giver dig velvære i særklasse, ikke bare for kroppen men også i sindet. Vores dygtige personale sørger for at du kommer til at føle dig godt tilpas i behagelige og bekvemme omgivelser. Velvære kan være vigtigt for dit helbred, giver en sjælden følelse af tilfredshed, og pakker alle dine problemer og bekymringer væk for en stund.

Med velvære får din mentale og psykiske tilstand får et skub i den rigtige retning, hvilket kan være nødvendigt for dig der bærer rundt med et tungt ansvar, og altid har noget at bekymre dig om. Efter en af vore behandlinger får du igen ekstra energi til at imødekomme dagens udfordringer.
 

Den rette behandling

Vi har et stort udvalg af behandlinger, afhænglig af hvad du kunne trænge til. Det kunne være du føler dig øm i kroppen som følge af en hård dag, så vil en gang massage og zoneterapi ikke komme i vejen. Er du gravid tilbyder vi også gravidmassage. Måske har du bare følelsesmæssige udfordringer i form af uro og angst, her kunne det gavne en omgang øre-akupunktur der påvirker dit nervesystem.

Hvis der er tale om specifikke ønsker til velvære som genoptræning efter en skade eller sygdom, tilbyder vi også fysioterapi. Lider du af søvnproblemer, stress eller andre former for psykisk uro, kunne det være en gang NADA-akupunktur ville hjælpe.
 

Professionel vejledning

Er du ikke helt sikker på hvilken form for velvære du har brug for, men du kan mærke at der er noget ekstra du har brug for, så kan vores professionelle vejledere, terapeuter og massører hjælpe dig med at opklare diagnosen med forståelig vejledning. Vi ved hvad vi har med at gøre, og er ligeledes uddannet indenfor faget.

Tøv ikke med at henvende dig til os. Vi har ikke bare behandlinger for den enkelte, men kører også løbende hold udarbejdet af professorer, heriblandt vores GLA:D træningshold med positiv tilbagemeldelse. Vi sørger for at forebygge dine skader, og behandler dig når skader er sket. Velvære kan være svaret for dig.

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram