Øreakupunktur

 

Balancer nervesystemet

Har du på den ene eller anden måde smerter i kroppen generelt, både fysiske og mentale, så er øreakupunktur – eller auriculoterapi som det også kaldes, noget der måske kan afhjælpe din lidelse. SportsCenter Danmark tilbyder øreakupunktur hos en af vores professionelle behandlere, en behandling med akupunkturnåle, der isættes det ydre øre.

Hele menneskets nervesystem har forbindelse til øret og er behandlingsmæssigt tilgængeligt der. Hver legemsdel og hvert organ er således repræsenteret et lokalt sted på øret. Opstår der smerter eller ubalancer i kroppen, vil dette manifestere sig i øret gennem et eller flere punkter med spænding eller ømhed/smerte.

Behandlingen

Der er en meget stærk forbindelse mellem smertebanerne og ørets nerveforsyning. Når der opstår smerter i kroppen, vil disse afbilde sig som smerter på et bestemt område på øret – punktet er simpelthen blevet ømt. Disse områder kan findes ved hjælp af en elektronisk punktsøger, eller udelukkende ved at søge efter de ømme punkter. Du kan selv prøve at klemme blidt på øret.

Ved at sætte en akupunkturnål i disse punkter vil signalet fra nålen sendes retur til det behandlingskrævende sted i kroppen og fremkalde en normaliserende effekt på den pågældende ”syge” legemsdel. Vægtregulering og rygestop med permanåle (sidder 10-12 dage – tager toppen af trangen og styrker din vilje)

Øreakupunktur kan hjælpe ved

  • Allergi, luftvejslidelser og fordøjelsesproblemer
  • Hormonforstyrrelser
  • Lidelser i bevægeapparatet (led og muskler)
  • Hovedpine og migræne
  • Følelsesmæssige udfordringer som angst, uro og stress
  • Smerter generelt

 

Er det farligt?

Det første man tænker når det har noget med nåle at gøre, er at det kan være farligt, men det er yderst sjældent at der opleves bivirkninger ved øreakupunktur. Behandlingen betragtes som en sikker teknik med en minimal risiko for bivirkninger. Øreakupunktur sker ved hjælp af engangsnåle, hvilket formindsker risikoen for bivirkninger hos patienten.

Hos langt de fleste patienter vil virkningen af nålene ske hurtigt efter behandlingen, afhænig af lidelsen. For størstedelen af patienter betyder det smertelindring samt øget velvære og overskud efter blot få behandlinger, sommetider allerede efter de første behandlinger med øreakupunktur.

Priser

Øreakupunktur Pris
30 minutter Kr. 325.-

Tidsbestilling i Vejen Idrætscenters reception på tlf. 75 36 05 00

Gældende regler for aflysning

Såfremt en behandling, programlægning, personlig træning, vejning ikke aflyses 24 timer før aftalt møde, opkræves hele prisen for behandling.

Måling af bodyage/vægttjek er gratis for medlemmer – dog opkræves 75 kr. ved manglende aflysning.

Programlægning der er inkl. i medlemskab – dog opkræves 175 kr. for manglende aflysning.

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram