Zoneterapi

 

Stimuler kroppen

Går du rundt med hovedpine, smerter, og føler du at kroppen er ude af balance, mentalt eller fysisk? Så kan det være SportsCenter Danmark kan hjælpe dig med en gang zoneterapi, hvilket kort fortalt er en behandlingsmetode, hvor en af vores terapeuter med trykpåvirkninger ét sted på kroppen, søger at forbedre funktionen et andet sted.

Teorien er, at hele kroppen kan findes afspejlet i delområder af kroppen, som kommunikerer og vekselvirker med helheden. Den mest udbredte form for zoneterapi er fodzone-terapi, men der findes også zoner i f.eks. ørerne, i ansigtet og på hænderne. Der er mulighed for kombi-behandling (massage og zoneterapi) ved bestilling af 60 min.
 

Behandlingen

Zoneterapeuten behandler dig ved at trykke på punkter under fødderne, eller med akupunktur, massage eller kraniosakral-terapi. Vigtige zoner på kroppen stimuleres og hermed fjernes energiblokeringer. Det betyder, at impulser i nervesystemet øges, kredsløbet og immunforsvaret styrkes, og lymfe- og affaldsstoffer drænes væk.

Du skal regne med mindst 2-3 behandlinger for at støtte kroppens samspil med den zoneterapeutiske påvirkning. Komplekse tilstande kan strække sig længere og kræve op til 10-12 behandlinger eller flere. Det afhænger af, om du kommer med noget akut eller en kronisk sygdom.
 

Er det farligt?

Zoneterapi er risikofrit. Zoneterapeuten vil danne sig et samlet billede af dig, dine symptomer og din tilstand og tilpasse en individuel behandling. Den afpasses også efter, om du er i traditionel medicinsk behandling eller har behov for det.

Hvis den menneskelige organisme er i ubalance, kan der opstå smerter, træthed, uoplagthed og egentlig sygdom. Ubalance og sygdom giver ømhed i områder på og under fødderne. Punkterne er forbundet med kroppens organer. Områderne kaldes reflekszoner, fordi hver del af kroppen reflekteres direkte i en zone på foden. Når et organ i kroppen er svækket, bliver det tilsvarende reflekspunkt ømt. Terapeuten tilpasser trykket, så behandlingen opleves behagelig.
 

Priser

Zoneterapi Pris
30 minutter Kr. 275.-
45 minutter Kr. 375.-
60 minutter Kr. 495.-
90 minutter Kr. 695.-

Leje af håndklæder kr. 10 pr. stk.

 
Medbring din bon til zoneterapeut, samt 2 badehåndklæder til behandlingen.
Sygesikringen Danmark yder tilskud til zoneterapi.
Tidsbestilling i Vejen Idrætscenters reception på tlf. 75 36 05 00
Gavekort til zoneterapi kan købes i Vejen Idrætscenters reception.
 
 

Gældende regler for aflysning
 
Såfremt en behandling, programlægning, personlig træning, vejning ikke aflyses 24 timer før aftalt møde, opkræves hele prisen for behandling.
 
Måling af bodyage/vægttjek er gratis for medlemmer – dog opkræves 75 kr. ved manglende aflysning.
 
Programlægning der er inkl. i medlemskab – dog opkræves 175 kr. for manglende aflysning.

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

vejen idrætscenter, vic, VIC Non-Profit, logo

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram